Drama Failing in Love Subtitle Indonesia

All I ask for is to be in a relationship for once in my life. I am about to throw a gamble of a question with 18 years of my life on the line. A youthful comic drama about attempted relationships with reasons for failure

Detail K-Drama Failing in Love

Drama: Failing in Love
Country: South Korea
Episodes: 10
Aired: Oct 28, 2019 – Nov 26, 2019
Aired On: Monday, Tuesday
Original Network: MBC, vLive
Duration: 18 min.
Rating: 15+ – Teens 15 or older
Native Title: 연애미수
Also Known As: Attempted Romance , Yeonaemisu
Genres: Friendship, Romance, School, Youth, Drama

Download Drama Failing in Love

Episode 1

360p : Mega | Mediafire | Racaty | Uploadcenter | Solidfiles| Zippyshare | GDrive | Mirror
540p : Mega | Zippyshare | Uptobox | Racaty | Uploadcenter | Userscloud | SF | GDrive | Mirror
Sub Indo | Eng Sub

Episode 2

360p : Mega | Mediafire | Racaty | Uploadcenter | Solidfiles| Zippyshare | GDrive | Mirror
540p : Mega | Zippyshare | Uptobox | Racaty | Uploadcenter | Userscloud | SF | GDrive | Mirror
Sub Indo | Eng Sub

29 Komentar

  1. buat yang penasaran seru apa engga,sepanjang episode 1 dan 2 menurutku seru dan gak monoton, sudut pandang kamera bagus, pengenalan tokoh karakternya singkat jelas padat , jalan ceritanya gak gampang ditebak. aku pribadi sih suka, ringan tapi ngena ceritanya, sejauh ini belum ada bayangan endingnya (biasanya nonton drama udah ketebak endingnya). saran kalo nonton ini ikutin aja jalan ceritanya, recommended 😊

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.


*